Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Σήμερα, η ασφάλεια των ανθρώπων, των οικογενειών, των καταστημάτων, των επιχειρήσεων, των Οργανισμών, των πάσης φύσεως εκδηλώσεων, των αθλητικών συναντήσεων κ.λ.π., κρίνεται όχι μόνον χρήσιμη αλλά και λίαν απαραίτητη.

Οι επαγγελματίες της ιδιωτικής ασφάλειας, είτε πρόκειται για in-house Security, είτε για Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.), πρέπει να διεκδικήσουν τον τίτλο του "χρήσιμου και απαραίτητου". Όχι προσπαθώντας να πείσουν για το πώς μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα με λιγότερο κόστος, αλλά αναδεικνύοντας την επαγγελματική τους ικανότητα.

 Το "security", δεν είναι ένα απλό "προϊόν" και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται από κανένα ως τέτοιο.

Το "security", ως διαδικασία, αφορά κυρίως επαγγελματίες που πρέπει να διαθέτουν την απαιτούμενη αξιοπιστία, η οποία να βασίζεται σε γνώσεις, εμπειρίες, έρευνες και ενημέρωση. Πάνω απ΄ όλα όμως , στην υιοθέτηση μίας σωστής νοοτροπίας απέναντι στο "ευρύ κοινό", που δεν πρέπει να το βλέπουμε μόνο ως ευκαιριακή πηγή εσόδων, αλλά ως ανθρώπους που μας εμπιστεύονται την πολύτιμη ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας τους.

 
 
ask-for-job

 

 

Go to top