ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Άπειρες φορές έχουμε ακούσει την σειρήνα ενός συναγερμού να χτυπά. Στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς να δίνει κανείς μας σημασία. Αν όμως υπάρχει σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων τα πράγματα αλλάζουν. Το σήμα του συναγερμού καταφθάνει ταχύτατα στο κέντρο επιχειρήσεων και το εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό ασφαλείας αναλαμβάνει να ενημερώσει, να κινητοποιήσει όλους τους αρμόδιους που εμπλέκονται στην συγκεκριμένη φυλασσόμενη εγκατάσταση.

Ένας συναγερμός μπορεί να χτυπά για πολλούς λόγους.

Οι κυριότεροι είναι :
- Ένας διαρρήκτης – κακοποιός να παραβιάζει τον χώρο μας ενώ λείπουμε μακριά ή ακόμα ενώ κοιμόμαστε μέσα στον χώρο μας.
Το κέντρο λήψης σημάτων της SAFEGUARD SECURITY θα λάβει αμέσως σήμα διάρρηξης το οποίο θα αναφέρει αναλυτικά από ποιο σημείο ή σημεία ακριβώς του χώρου μας έχει παραβιαστεί, οι χειριστές θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προλάβουν, να αποτρέψουν και να ενημερώσουν. 

- Άλλος λόγος είναι γιατί κάποιος προσπαθεί να σαμποτάρει το σύστημα του συναγερμού να προκαλέσει δολιοφθορά με σκοπό να απομονώσει πιθανώς την σειρήνα του για να μην χτυπά ώστε να «δουλέψει» ανενόχλητος.
Αμέσως το κέντρο λήψης σημάτων της SAFEGUARD SECURITY θα λάβει σήμα Σαμποτάζ της σειρήνας και θα κάνει τις απαραίτητες ενημερώσεις.

- Μπορεί να χτυπά γιατί ο συναγερμός έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα όπως πρόβλημα με την μπαταρία του ή κάποιο ασύρματο αισθητήριό  του δεν έχει μπαταρία και αλλά πολλά.
Το κέντρο λήψης σημάτων της SAFEGUARDSECURITY θα λάβει σήμα ξεχωριστό για κάθε περίπτωση και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

- Επίσης σε περιπτώσεις που απειλείται η ίδια μας η ζωή, παράδειγμα Απειλή – Εξαναγκασμένος αφοπλισμός  του συναγερμού υπό την  απειλή κάποιου  όπλου,  σε περίπτωση Ληστείας – Πανικού, σε περίπτωση Ιατρικής Βοήθειας, σε περίπτωση εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα χωρίς να είναι κανένας άλλος στο κτήριο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μόνο το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, λαμβάνοντας αντίστοιχο σήμα σε κάθε περίπτωση και πράττοντας γρήγορα για βοήθεια. Χωρίς κέντρο λήψης  δεν θα υπάρχει κανείς να βοηθήσει.

- Το κέντρο λήψης σημάτων της SAFEGUARDSECURITY είναι αυτό που θα προσφέρει όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο βοήθεια τηλεφωνική σε ότι αφορά τον χειρισμό του συστήματος του συναγερμού σας. Είναι αυτό που με ένα τηλεφώνημά σας  θα σας ενημερώσουν οι έμπειροι χειριστές του, οποιαδήποτε στιγμή για την κατάσταση του συναγερμού σας, παράδειγμα είναι οπλισμένος –ON- ώστε να προστατεύεται ο χώρος μου ή τον ξέχασα να τον θέσω σε λειτουργία, επανήλθε το ρεύμα, μήπως κάποιος υπάλληλος αφόπλισε εκτός ωραρίου με δόλιο σκοπό.

- Το κέντρο λήψης σημάτων είναι υποχρεωτικό σε πολλές περιπτώσεις σύναψης ασφαλιστήριου συμβολαίου με κάποια ασφαλιστική εταιρεία για περιπτώσεις διάρρηξης, φωτιάς, μερικής κλοπής εμπορεύματος και άλλα και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις υπάρχει σημαντική έκπτωση των ασφαλίστρων.

- Με το κέντρο λήψης σημάτων της SAFEGUARDSECURITY  μπορείτε να έχετε αν το ζητήσετε πλήρη καταγραφή και αποστολή μηνιαίας ή εβδομαδιαίας κίνησης του συναγερμού σας με οπλισμούς – αφοπλισμούς για καλύτερο έλεγχο της ασφάλειας του χώρου σας, της περιουσίας σας.

- Με το κέντρο λήψης σημάτων της SAFEGUARDSECURITY θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε έγκαιρη ενημέρωση χωρίς αμφιβολίες ξεκάθαρα. Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα «άψυχο» τηλεφωνητή ή με ένα sms στο κινητό μας, που μπορεί και να είναι εκτός δικτύου, από την πλακέτα του συναγερμού, αλλά με έναν άνθρωπο –χειριστή που θα σας εντοπίσει στα τηλέφωνα που έχετε δώσει και θα σας ενημερώσει με ακρίβεια και θα μπορείτε να τον ρωτήσετε λεπτομέρειες για τον προστατευόμενο χώρο που μπορεί να αποβούν καίριες.

- Γιατί θέλετε αυτόνομα και αυτόματα χωρίς άσκοπες ενοχλήσεις, να ενεργεί το κέντρο λήψης της SAFEGUARDSECURITY σε όποια σήματα που εσείς επιθυμείτε να ενεργεί. Το κέντρο λήψης σημάτων & εικόνας της SAFEGUARDSECURITY συμβάλει σημαντικά και ολοκληρώνει την προστασία σας.

Σίγουρα κάθε επιπλέον μέτρο ασφάλειας που λαμβάνετε συμβάλει σε μια ολοκληρωμένη προστασία και ασφάλεια της περιουσίας σας.

 

24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ  365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

 
 
ask-for-job

 

 

Go to top